Beskytt dataene dine hvis den sikre tilkoblingen blir brutt

Når du slår på VPN, er dataene dine godt beskyttet når du surfer på Internett. Hvis VPN-tilkoblingen faller ut vil imidlertid dataene dine være ubeskyttet, og angripere kan stjele dem. For å sikre at dataene dine alltid er beskyttet, kan du bruke Avbruddsbryter. Avbruddsbryter vil kutte dataoverføring over Internett når VPN kobler til på nytt. Internett-tilkoblingen din vil bli gjenopprettet så snart VPN slås på.

Viktig: For å beskytte dataene dine blokkerer Avbruddsbryter dataoverføring på Internett, helt til VPN-tilkoblingen er gjenopprettet. Dette påvirker ikke dataoverføring på lokalnettet. Mac-en din kan samhandle med andre enheter på lokalnettet ditt, uten begrensninger.

Som standard er Avbruddsbryter slått av, og Kaspersky VPN blokkerer ikke Internett-tilgangen hvis VPN-tilkoblingen blir brutt.

Merk: Hvis Delt tunnelering er på og VPN-tilkoblingen faller, vil Avbruddsbryter kutte dataoverføring over internett bare for programmer som er lagt til på Delt tunnelering-listen.

Slå på Avbruddsbryter

Merk: Avbruddsbryter er kun tilgjengelig i den ubegrensede versjonen av Kaspersky VPN.

Se også

Aktiver VPN-forbindelse

Beskytt tilkobling til usikre trådløse nettverk

Velg hvilken handling Kaspersky VPN skal utføre når du kobler til et usikret trådløst nettverk